Jesień 2024
Przez pewien czas grzyby były uznawane przez świat zachodni za bezwartościowy dodatek kulinarny. Wiele się zmieniło, a niedawne odkrycia nauki zaczynają potwierdzać wyjątkowe właściwości grzybów znanych i stosowanych od tysiącleci. Grzyby prozdrowotne rosną w lasach wokół nas i są „napakowane” substancjami odżywczymi i prozdrowotnymi, tak potrzebnymi w dobie głęboko przetworzonego jedzenia. Są pospolite, ale często przechodzimy koło nich nie zwracając uwagi, jakie skarby mijamy.
Cieszę się, że jesteś zainteresowana / zainteresowany planowanym wydarzeniem! Zostaw swój email, a dowiesz się w PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI o szczegółach.
Chcę otrzymać powiadomienie o planowanym wydarzeniu.
Na Twój adres email wysłaliśmy potwierdzenie rejestracji. Jeśli w ciągu chwili nie dostaniesz maila, sprawdź folder SPAM. Do usłyszenia!